skip to Main Content

Optimera själv!

Är du intresserad av en optimering från Svensk Motoroptimering men har långt till närmaste återförsäljare? Ingen fara, det finns två alternativ för dig som kund. Med båda våra enheter kan du enkelt göra uppdateringen själv via bilens diagnosuttag (OBD). Inga förkunskaper krävs och instruktioner medföljer. Detta är ett mycket populärt sätt att optimera bilen bland långväga kunder.

Låna

Vår låneenhet är en smidig och enkel lösning för dig som bor långt ifrån närmaste återförsäljare. Eller om du har svårt att komma ifrån under normal arbetstid. Låneenheten beställer du via mail eller hemsidan. Du får sedan instruktioner och ett program mailat eller så kan du ladda ner det direkt här under, packa upp och installerar på din PC. OBS, låneenheten är ej kompatibel med Mac/iOS. Efter några dagar hämtar du ut låneenheten hos ditt postombud. Nu har du ett par dagar på dig att utföra programmeringen själv och den fil du behöver och eventuell support får du från oss. När du är klar returneras enheten med rekommenderad post. Vid behov fås även kostnadsfri telefonsupport.

Köp

Vår köp-enhet fungerar på ett liknande sätt som låneenheten med skillnaden är att den är helt portabel. Du uppdaterar den över internet och den har möjlighet att lägga in valfri programvara i bilen obegränsat antal gånger. När den inte används kan du ha den i handskfacket.
Enheten kan lagra både original program och flera optimerade/trimprogram samtidigt. Den kan läsa och släcka felkoder och du kan använda den till din nästa bil. Du kan ladda ner programmet här:   SMO-PPe